16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έτοιμος για άλλες πολιτείες ο Γκρίφιν!

Ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του είναι ο Μπλέικ Γκρίφιν, καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ του ίδιου και των Ντιτρόιτ Πίστονς, ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης των Πίστονς και 6 φορές All-Star, συμφώνησε με την ομάδα του Μίσιγκαν να μείνει ελεύθερος με εξαγορά του συμβολαίου του και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπει στην λίστα των Ελευθέρων παικτών, ως unrestricted Free Agent, δηλαδή ελεύθερος να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο χωρίς κανέναν περιορισμό από την περίοδό του στο Ντιτρόιτ.

Για τον 31χρονο Γκρίφιν υπάρχει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες που είναι στην διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέιοφς αλλά επίσης και από ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα υψηλότερα σκαλιά της βαθμολογίας της λίγκας, όπως είναι οι Λέικερς, οι Κλίπερς, οι Νετς, οι Χιτ αλλά και οι Ουόριορς.

Από την άλλη, οι Πίστονς αφήνουν και επίσημα πίσω τους την εποχή Γκρίφιν, που είχε ξεκινήσει πριν από 3 χρόνια και επικεντρώνονται σε μια εξ ολοκλήρου αναδόμηση του ρόστερ κάτω από τον νέο Τζένεραλ Μάνατζερ, Τρόι Ουίβερ και τον προπονητή Ντουέιν Κέισι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ