22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κάνουν πίσω οι Πέλικανς για Μπολ, μνηστήρες για τον Βούτσεβιτς

Οι ομάδες του ΝΒΑ κινούνται για τις επόμενες κινήσεις τους στη μεταγραφική σκακιέρα. Δύο ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι αυτά των Λόντζο Μπολ και Νίκολα Βούτσεβιτς.

Οι Πέλικανς είχαν "κυκλοφορήσει" πως είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε κάποια ανταλλαγή στην οποία θα βρισκόταν και το όνομα του Λόντζο Μπολ. Οι τελευταίες τους καλές εμφανίσεις όμως έχουν φέρει δεύτερες σκέψεις στην ομάδα. Έτσι δεν αποκλείεται τελικά να μην κάνουν κάποια κίνηση που θα τον έστελνε σε κάποια άλλη ομάδα. Φέτος, σε 33 αγώνες, έχει 14.5 πόντους, 5.1 ασίστ και 4.2 ριμπάουντ μέσο όρο.

Οι Ορλάντο Μάτζικ δεν έχουν πρόθεση να αποχωριστούν τον Νίκολα Βούτσεβιτς. Δεν αποκλείεται όμως τελικά να δουν τον Μαυροβούνιο σέντερ να τους αποχαιρετά. Ο Βούτσεβιτς με 24.6 πόντους, 11.6 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο όρο και 48% στα σουτ εντός πεδιάς αποτελεί στόχο τουλάχιστον τριών ομάδων. Η πρώτη που εκδήλωσε το ενδιαφέρον της ήταν οι Μπόστον Σέλτικς και ακολούθησαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς και Μαϊάμι Χιτ. Το συμβόλαιο του Βούτσεβιτς λήγει το 2023 και τα χρήματα που έχει να παίρνει αγγίζουν τα 72 εκατομμύρια δολάρια.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ