24.5 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Κουτσός: “Βρήκαμε αυτό που μας έλειπε”!

Ο Ισίδωρος Κουτσός είχε πολλούς λόγους να χαμογελά μετά την εμφάινση της Κύμης απέναντι στον Πανιώνιο και φυσικά την μεγάλη νίκη και φυσικά να αισιδοξεί για το μέλλον βλέποντας τον Ματ Ουίλιαμς από το ντεμπούτο του να δείχνει το κομμάτι που έλειπε από το παζλ.

"Τον Ουίλιαμς τον είχαμε δει από το καλοκαίρι στο Λας Βέγκας και γνωρίζαμε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό σουτέρ. Ηταν ακριβώς αυτό που μας έλειπε, αφού και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαμε δείξει σημάδια βελτίωσης αλλά χάναμε πολλά ελεύθερα σουτ, είχαμε πολύ χαμηλό ποσοστό. Σήμερα, το ποσοστό του Ουίλιαμς μας βοήθησε να ανοίξουμε την άμυνα του Πανιώνιου και να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση", είπε ο Προπονητής της Κύμης.

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης που έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες κάτω από τα δύο καλάθια είπε: "Ηταν ένας τελικός που έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Μπήκαμε αποφασισμένοι, πετύχαμε τον στόχο όμως ξέρουμε ότι από 'δω και πέρα έχουμε μια σειρά από τελικούς που πρέπει να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί για να παραμείνουμε στην κατηγορία".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ