24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Β’ Εθνική: Οι MVPs του Νότου

Η 28η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και το basketa.gr σας παρουσιάζει τους πέντε καλύτερους παίκτες αυτής. 

Ο Παπάγος ήταν ο μεγάλος νικητής της 28ης αγωνιστικής με το “διπλό” που σημείωσε στην Ερυθραία, αποτέλεσμα που έκατσε… ταμάμ στο Μαρούσι που πλέον χρειάζεται μία νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια για να ανέβει στην Α2. Στην ουρά της βαθμολογίας, ΑΕΝΚ και Πρωτέας Βούλας θα την σώσουν την χρονιά. Τέσσερις ομάδες, τέσσερις κορυφαίοι παίκτες αυτών θα βρεθούν στην καλύτερη πεντάδα του basketa.gr με τον Πανελευσινιακό να… στέλνει τον δικό του εκπρόσωπο!

Point Guard: Ανδρέας Χρονόπουλος: Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά στο τέλος, το Μαρούσι κατάφερε να επιβληθεί του Μανδραϊκού με τον 35χρονο γκαρντ να έχει μεγάλο μερίδιο στο 69-63. Πρώτα απ’ όλα, έβαλε τους 20 πόντους τους ομάδας του με τους 18 να προέρχονται από τρίποντο. Επίσης οργάνωσε άριστα το παιχνίδι και φώναζε διαρκώς “παρών” στα δύσκολα. Ο Κώστας Κεραμιδάς θέλει ο παίκτης του να πράξει το ίδιο και στο ντέρμπι με το Περιστέρι την επόμενη αγωνιστική, όπου με νίκη, το Μαρούσι θα ανέβει στην Α2. 

Shooting Guard: Αλέξανδρος Αυγενικός: Ο Πρωτέας Βούλας απέχει ελάχιστα από την σωτηρία καθώς επικράτησε του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και απομακρύνθηκε δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 66-59, ο πρώην παίκτης του Κολοσσού και του Ηρακλείου είχε 16 πόντους με τρία τρίποντα και μαζί με τους Βασίλη Εμμανουηλίδη και τον Κώστα Βαρδαβά “ενέπνεε” σιγουριά στον Δημήτρη Ποδαρά.

Small Forward: Γιάννης Μιχαλούτσος: Ο Πανελευσινιακός δεν έχει στόχους μέχρι να τελειώσει η χρονιά κι γι’ αυτό ο Λευτέρης Τσαουσίδης ρίχνει στο παρκέ παίκτες που δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο. Ο νεαρός φόργουορντ ήταν εξαιρετικός στην νίκη επί του Ιωνικού Νικαίας καθώς είχε 15 πόντους, ενώ ήταν πολύ καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα. 

Power Forward: Γιάννης Κακιούζης: Ο Παπάγος πέρασε από την Ερυθραία και ανεβάζει το Μαρούσι στην Α2. Αν το σενάριο επικρατήσει, ο σύλλογος των βορείων προαστίων θα πρέπει να στείλει μια ευχετήρια κάρτα στον 39 φόργουορντ. Με 26 πόντους, δεν έκανε και λίγα στο ντέρμπι. 

Center: Ανδρέας Ψαρόπουλος: Η ΑΕΝΚ θα την σώσει την χρονιά γιατί επικράτησε του Κορωπίου. Από τους 75 πόντους, τους 23 τους σημείωσε ο 31χρονος power forward/center που είχε δύο τρίποντα και πολύ καλή δουλειά στην άμυνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ