21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Βγήκε στο… προαύλιο η Κύμη (pics)

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας επισκέφθηκαν ο Θαντ Μακ Φάντεν και ο Κάμερον Τζόουνς κι έπαιξαν με τους μικρούς μαθητές, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα.

Σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία τους, για τον εντός έδρας αγώνα τους με τα Τρίκαλα BC που θα διεξαχθεί το Σάββατο (30/03, 16.30) στο «Τάσος Καμπούρης» για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, οι δύο παίκτες της Κύμης βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου και πέρασαν ευχάριστες στιγμές μαζί με τα παιδιά, που τους υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και ζωγραφιές.

 

Η ανακοίνωση: «Ο καιρός χτες αποδείχθηκε ιδανικός «συμπαίκτης», οπότε ήταν ευκαιρία η καθιερωμένη επίσκεψη των παικτών της Κύμης στα σχολεία της περιοχής να γίνει σε εξωτερικό χώρο. Συγκεκριμένα, ο Thad McFadden και ο Cameron Jones επισκέφτηκαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ευχάριστες στιγμές στο προαύλιο μαζί με τους μαθητές. Αρχικά, οι δύο παίκτες της ομάδας μας μίλησαν στα παιδιά για τις θυσίες που απαιτεί ο επαγγελματικός αθλητισμός, για την φετινή παρουσία της Κύμης στο πρωτάθλημα της Α1, αλλά και για την καθημερινότητά τους στην Χαλκίδα. Στην συνέχεια έκαναν μια μικρή …επίδειξη στις μπασκέτες του προαυλίου, ενώ δεν παρέλειψαν να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους μαθητές και τους δασκάλους του σχολείου. Πριν χτυπήσει το κουδούνι και αποχωρήσουν, ο McFadden και ο Jones με μεγάλη χαρά δέχθηκαν ως δώρο "μπασκετικές" ζωγραφιές από τους μικρούς τους φίλους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ