20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πενιαρόγια: “Ο Λάνγκφορντ είναι από τους κορυφαίους του BCL”

Ο Ζοάν Πενιαρόγια είχε παράπονα από την αμυντική συμπεριφορά των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά από τον Τοκότο, που άφησε τον Λάνγκφορντ να βρει ρυθμό:

"Ξεκινήσαμε με πρόβλημα στην άμυνα. Σχεδιάσαμε να μαρκάρει ο Τοκότο τον Λάνγκφορντ, αλλά τον άφησε να βρει το χέρι του. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα, αλλά κάναμε πολλα λάθη στην επίθεση. Συγχαρητήρια για την απόδοση των παικτών στην τελευταία περίοδο, αν και στα τελευταία 2-3 λεπτά κάποια λάθη μάς στέρησαν τις πιθανότητες για τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Έπαιξε καλό παιχνίδι.

Ο Λάνγκφορντ είναι ένας απο τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης, όμως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στην αρχή του αγώνα πάνω στο μαρκάρισμά του, ώστε να μη βρει την αυτοπεποίθησή του".

Ο Θαντ Μακ Φάντεν από την πλευρά του είπε: "Είμαστε στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Συμβαίνουν όμως αυτά. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να διορθώσουμε πριν από το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να μείνουμε για πολύ στο σημερινό αγώνα, γιατί έχουμε κι άλλον να παίξουμε σύντομα. Κάναμε λάθη στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμνα, αλλά έπρεπε να παίξουμε έτσι από την αρχή. Καναμε λάθη που πρεπει να διορθώσουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ