16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έβαλε «φωτιά» ο Μπάτλερ… ακουλουθώντας τον Μπιλ! (pic)

Μια... ενδιαφέρουσα συνομωσία ξεκίνησε στο ΝΒΑ τις τελευταίες ώρες, αφού ο Τζίμι Μπάτλερ ακολούθησε στο Instagram τον Μπράντλεϊ Μπιλ και εξετάζεται πιθανή μετακόμιση του τελευταίου στο Μαϊάμι.

Αν νομίζετε, ότι έχει τελειώσει το φετινό... νταραβέρι του ΝΒΑ, τότε πρέπει να περιμένετε για αρκετό καιρό ακόμη. Κι αυτό, γιατί ακόμη γίνονται «ψηστήρια» μεταξύ παικτών και. σύμφωνα με ορισμένα ΜΜΕ στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε ένα εξ αυτών ο Τζίμι Μπάτλερ προσπαθεί να πείσει τον Μπράντλεϊ Μπιλ να πάει στην Φλόριντα και να παίξει μαζί του στους Χιτ.

Η ομάδα του Μαϊάμι είναι προς το παρόν καλή, αλλά όχι τόσο για να θεωρηθεί διεκδικήτρια του τίτλου στην Ανατολή και η απόκτηση του σκόρερ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς θα ήταν ένα σημαντικό «βήμα» προς αυτή την κατεύθυνση. Και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει με ανταλλαγή, με τον Μπάτλερ να βάζει «φωτιά».

Ο τελευταίος ακολούθησε τον Μπιλ στο Instagram, με αποτέλεσμα να «ξεσπάσουν» φήμες για πιθανή μετακόμιση στην Νότια Παραλία. Αναμένεται τις επόμενες μέρες να φανεί, αν έχουν υπόσταση και ο γκαρντ των «Μάγων» τελικά αλλάξει προορισμό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ