13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπιλ ή Λέτερμαν; Η εξυπνότερη ερώτηση της ημέρας στο ΝΒΑ (vids)

Η Media Day στο ΝΒΑ έδωσε ατάκες, φωτό, βίντεο, αλλά και δύο από τις πιο... ενδιαφέρουσες -να το πούμε έτσι καλύτερα- ερωτήσεις της ημέρας! Η πρώτη ανήκει στον Ντέιβιντ Λέτερμαν και απευθύνεται στον Κέβιν Ντουράντ. Η δεύτερη είναι του Μπράντλεϊ Μπιλ, θεώρησε μάλλον πως ήταν περισσότερο ρητορική και απευθυνόταν στους δημοσιογράφους. Δείτε τι ρώτησαν και αποφασίστε ποια είναι η... αγαπημένη σας.

Η αρχή γίνεται από τον Λέτερμαν, ο οποίος ρώτησε τον Κevin Durant (υπάρχει λόγος που γράφουμε το όνομα με λατινικούς χαρακτήρες), γιατί τον αποκαλούν KD. Ο άσος των Νετς έμεινε ψύχραιμος και απάντησε πολύ σοβαρά... Πως το μικρό του όνομα είναι Κevin, οπότε αρχίζει από Κ και το επίθετό του είναι Durant και αρχίζει από D. Ίσως και από το... σοκ δεν γέλασε και δεν απάντησε κάτι περίεργο...

Να πούμε κάπου εδώ πως ο Λέτερμαν παρουσιάστηκε μεταμφιεσμένος και συστήθηκε ως Ντέιβ από το Basketball Digest και είχε αποφασίσει απλά να τρολάρει -για άγνωστο λόγο- τον Ντουράντ, ο οποίος τον αναγνώρισε, αναγνώρισε επίσης πως οι ερωτήσεις του ήταν ένα "αστείο" και προφανώς γι' αυτό έδωσε και την τόσο σοβαρή απάντηση.

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ έθιξε το... αγαπημένο θέμα των ημερών και των συνομωσιολόγων: Τα εμβόλια. "Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αυτούς που κάνουν το εμβόλιο: Γιατί κολλάτε ακόμη COVID 19. Μπορείτε παρά το εμβόλιο να κολλήσετε κάποιον άλλον... Οπότε..." Οι περισσότεροι και μέσω social media του απάντησαν πως και τη ζώνη ασφαλείας τη φοράμε παρά το ότι γίνονται δυστυχήματα. Ίσως θα έπρεπε να μην τη φορά ο ίδιος λοιπόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ