25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Άνετα όλα τα φαβορί στην Ευρωλίγκα (vids)

Οι ομάδες που είχαν τον πρώτο λόγο πανηγύρισαν σε όλες τις περιπτώσεις στους αγώνες της Πέμπτης (1/3) που διεξήχθησαν για την Ευρωλίγκα.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας, η Ζαλγκίρις Κάουνας έκανε... περίπατο επί της Μπαρτσελόνα με 90-74. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε επίδειξη δύναμης μέσα στο Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι με 93-73 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Ανώτερη ήταν η Βαλένθια κόντρα στην Μπάμπεργκ, με τους Ισπανούς να νικούν με 86-70 και να διατηρούν τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Στο ντέρμπι ουραγών, η Αρμάνι Μιλάνο «λύγισε» εύκολα την Αναντολού Εφές με 77-64 στο «Μεντιολάνουμ Φόρουμ» και τη «βύθισε» στην τελευταία θέση. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, η Μπασκόνια έκαμψε άνετα την αντίσταση της Χίμκι με 87-77 και πλησίασε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία της διοργάνωσης ΕΔΩ, ενώ απομένουν τρία παιχνίδια για την 24η «στροφή».

Δείτε βίντεο απ' όλες τις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ