21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πλάκα στη Μπάρτσα και γερά για πλεονέκτημα η Ζαλγκίρις

Η Ζαλγκίρις είχε εύκολο έργο απέναντι στην απογοητευτική Μπαρτσελόνα, τη νίκησε στο ρελαντί με 90-74 το Κάουνας και φτάνοντας τις 1 νίκες διατήρησε στο ακέραιο τις ελπίδες της για πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Οι Λιθουανοί καθοδηγούμενοι σε όλο το ματς επιθετικά από τον Κέβιν Πάνγκος και κυρίως "πνίγοντας" με την άμυνά τους τη Μπαρτσελόνα ανέβαζαν διαρκώς τη διαφορά, από το 19-15 του δεκαλέπτου στο 44-34 του ημιχρόνου και στο 70-50 του 30ου λεπτού και δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία από μια παραδομένη ομάδα που έχει συμβιβαστεί με τη μοίρα της.

ΚΕΦΑΤΟΣ: Μπορεί η τελευταία εντύπωση να ανήκε στον Τουπάν, όμως, η εγγύηση για την Ζαλγκίρις ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος σε 20 λεπτά συμμετοχής, σκόραρε 18 πόντους και έβαλε από νωρίς την ομάδα του σε τροχιά νίκης.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η στατιστική δεν αποδίδει το άνετο απόγευμα των Λιθουανών, αφού οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων είναι μικρές, με σημαντικότερη το 32-22 στα ριμπάουντ, με 12-5 στα επιθετικά για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ