24.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Παίρνει Μαραγκό η Κύμη

Μία σημαντική προσθήκη Έλληνα παίκτη κάνει στο ρόστερ της η Κύμη, η οποία αποκτά τον Πάρη Μαραγκό και ενισχύει τη ρακέτα της με... νιάτα και ποιότητα.

Παίκτης της Κύμης πρέπει να θεωρείται ο Πάρης Μαραγκός, με την ομάδα της Εύβοιας να κλείνει τη συμφωνία με τον Έλληνα σέντερ. Ο 24χρονος «άσος», που πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΓΣΛ Φάρου, έχοντας κατά μέσο όρο 6.7 πόντους με τρία ριμπάουντ ανά αγώνα, θα ενισχύσει το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη στην επόμενη παρουσία του στην Basket League, προσθέτοντας μια ποιοτική λύση Έλληνα παίκτη στη ρακέτα.

Έχοντας ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ο Μαραγκός βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για τέσσερα χρόνια, αγωνιζόμενος στο κολλεγιακό πρωτάθλημα με τους George Washington Colonials και τους American Eagles, για να μετακινηθεί το 2016 στον Ολυμπιακό, προτού πέρυσι τέτοια εποχή πάρει τη μεταγραφή για τον Φάρο. Κάπως έτσι, το ταξίδι του έχει ως επόμενο σταθμό... λίγο πιο νότια την Κύμη, σε μια νέα του πρόκληση.

Ο σύλλογος, παράλληλα, με ανακοίνωσή του εξέφρασε τη θλίψη για τις συνέπειες από τις φονικές πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα τις τελευταίες ημέρες, τονίζοντας την ανάγκη προσφοράς από κάθε συμπολίτη μας.

Ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης με αίσθημα βαθύτατης οδύνης συμμετέχει στο Εθνικό πένθος για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική. Αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες οφείλουμε ως ένδειξη σεβασμού να μείνουμε σιωπηλοί μπροστά στο ανείπωτο δράμα των συνανθρώπων μας. Ταυτόχρονα όμως έχουμε χρέος να μην μείνουμε άπραγοι, αλλά να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας! Ακόμα και η μικρή βοήθεια μπορεί να έχει βαρύνουσα σημασία για αυτούς που έχουν ανάγκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ