18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κύπρος : Από το ΑΠΟΕΛ στον Κεραυνό ο Μαραγκός (pic)

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάρης Μαραγκός, ο οποίος ωστόσο μετακομίζει από τον ΑΠΟΕΛ με προορισμό τον Κεραυνό Στροβόλου.

Ο 27χρονος φόργουορντ, ο οποίος ξεχώρισε μέσα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, μετά από μια τετραετία στις Η.Π.Α, επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε σε ΓΛ - Φάρο, Κύμη, Κολοσσό Ρόδου και Λάρισα BC. Στο ξεκίνημα της σεζόν βρέθηκε στον ΑΠΟΕΛ όπου είχε 6,2 πόντους και 3,4 ριμπάουντ σε 17 παιχνίδια, και πλέον για τα επόμενα τρία χρόνια θα αγωνίζεται στον Κεραυνό, ενώ είναι κάτοχος και Κυπριακού διαβατηρίου.

Αναλυτικά :

«Ο Γ.Σ.Σ «Ο Κεραυνός» ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τον Έλληνα Καλαθοσφαιριστή Πάρη Μαραγκό, κάτοχο Κυπριακού διαβατηρίου για τα επόμενα 3 χρόνια.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ενισχύεται σημαντικά στη θέση των ψηλών αφού εντάσσει στο δυναμικό του έναν αθλητή ύψους 2,06 με πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Ο καλαθοσφαιριστής έχει σπουδαίες παραστάσεις αφού αγωνίστηκε στην ελληνική Α1 επι σειρά ετών. Κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς αγωνίστηκε στον Αποελ.
Καλωσορίζουμε τον Πάρη στην μεγάλη οικογένεια του Στροβόλου και του ευχόμαστε κάθε καλό με πολλές επιτυχίες και τίτλους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ