15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ζάρας…ο πρώτος στον Ηρακλή

Ο Ηρακλής βρίσκεται μετά από σχεδόν μια δεκαετία στην Basket League, και έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ ώστε να μπορέσει να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Για αυτό το λόγο ποντάρει στην εμπειρία του Θοδωρή Ζάρα, ο οποίος θα γίνει ένας από τους λίγους παίκτες που θα έχουν φορέσει την φανέλα και των τριών μεγάλων της Θεσσαλονίκης. Ο 32χρονος Θεσσαλονικιός φόργουορντ, με το εξαιρετικό μακρινό σουτ, αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο ολοκλήρωσε την χρονιά με 5 πόντους και σχεδόν 40% στο τρίποντο σε 26 αγώνες στην Basket League, ενώ στο BasketBall Champions League είχε 5,6 πόντους, 1 ριμπάουντ και 44% στο τρίποντο σε 15 παιχνίδια. Στον Άρη επίσης αγωνίστηκε για δυο σεζόν (2015-2017 αγωνιζόμενος σε 67 παιχνίδια), ενώ η τετραετία στον ΚΑΟ Δράμας ήταν αυτή που τον εκτόξευσε, καθώς στην τελευταία του σεζόν στους «πράσινους» είχε 13,2 πόντους, 2,1 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και σταθερά 40% στο τρίποντο.

Έχει επίσης αγωνιστεί σε Κολοσσό Ρόδου, ΑΕ Λάρισας και τρεις σεζόν στο ICBS στην Α2, και η παρουσία του θα γεμίσει εμπειρία και ποιότητα τον «γηραιό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ