21.1 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Δεν… καίγονται να διώξουν τον Λέοναρντ οι Σπερς

Ο Καουάι Λέοναρντ μπορεί να θέλει να φύγει από τους Σπερς, αλλά εκείνοι προχωρούν... με το πάσο τους την υπόθεση ανταλλαγής του, θέτοντας ελαφρώς διαφορετικά δεδομένα.

Ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα στο ΝΒΑ έχει γίνει τον τελευταίο καιρό ο Καουάι Λέοναρντ, κυρίως λόγω της υπόθεσης που έχει προκύψει γύρω από το πρόσωπό του, έχοντας εκφράσει τη διάθεση να παίξει σε άλλη ομάδα. Το... μήνυμα έχει σταλεί στους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι περιμένουν να ακούσουν προτάσεις για ανταλλαγή του ηγέτη τους, αλλά αυτό δε σημαίνει πως βιάζονται κιόλας.

Τα «Σπιρούνια», λοιπόν, δεν έχουν προχωρήσει καμία άμεση διαδικασία, ώστε να βρουν προσφορές για τον Λέοναρντ, ή να κάνουν οι ίδιοι προτάσεις. Η στάση αυτή, θα μπορούσε να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους, καθώς ίσως να έχουν στο μυαλό τους ακόμη και την παραμονή του, χωρίς βέβαια αυτή να έχει ιδιαίτερες πιθανότητες. Η πρόθεση του παίκτη να αποχωρήσει, λογικά θα φέρει σύντομα προτάσεις στο τραπέζι, αν και έως τώρα το σενάριο με τους Λέικερς δεν παίρνει «σάρκα και οστά», αφού σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, δεν έχει υπάρξει επικοινωνία με τους Σπερς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ