16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κλίπερς: «Ο Leonard θέλει να ανανεώσει»! (pic)

Διάθεση να παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια κάτοικος του Λος Άντζελες φαίνεται πως έχει ο Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Κλίπερς!

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, ο Λέοναρντ είναι διατεθειμένος να παρατείνει την παραμονή του στο ρόστερ των Κλίπερς. Ο αστέρας της ομάδας του Λος Άντζελες έχει οψιόν μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του που του επιτρέπει να μείνει για άλλον ένα χρόνο με μισθό 36 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως σύμφωνα με τον Έιντριαν Βονιαρόσφσκι, αυτό δεν είναι στα σχέδια του!

Ο "Klaw" θέλει να διαπραγματευτεί και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του, κάτι που όπως φαίνεται βρίσκεται ήδη σε πολύ καλό δρόμο! Ο Λέοναρντ ήταν καταλυτικός στην πορεία των Κλίπερς μέχρι τους τελικούς Δύσης και σίγουρα, ο τραυματισμός του έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην πρόκριση των Φοίνιξ Σανς στους τελικούς του NBA, όπου ηττήθηκαν από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Επομένως, η παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας είναι πολύ σημαντική για τους Κλίπερς και λογικά μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε εξελίξεις, θετικές, στο θέμα τις ολοκλήρωσης του νέου συμβολαίου του 30χρονου σούπερσταρ.

https://twitter.com/TheHoopCentral/status/1419380826697990145



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ