24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Όλντριτζ: “Ένα πράγμα μετανιώνω στο NBA” (vid)

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του, ο άλλοτε σταρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Σαν Αντόνιο Σπερς, ΛαΜάρκους Όλντριτζ, μιλάει για τα προβλήματα υγείας του, την παρουσία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ και το μοναδικό πράγμα που μετανιώνει και θα άλλαζε από την πορεία του στο NBA, το οποίο αφορά τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα "Athletic", ο 35χρονος φόργουορντ που αναγκάστηκε να σταματήσει μεσούσης της σεζόν το επαγγελματικό μπάσκετ λόγω αρρυθμιών, θυμήθηκε το σοκ που έπαθε όταν εμφανίστηκαν οι αρρυθμίες, σε μία αναμέτρηση με τους Λέικερς τη φετινή σεζόν.

"Ήταν δύσκολο, ειδικά μιας και ένιωσα ότι ήμουν σε μία ομάδα που με αγκάλιασε και που την αγκάλιασα. Ήταν πικρό. Δεν ήμουν έτοιμος να αποσυρθώ και έπεσα σε κατάθλιψη όταν έγινε αυτό. Έχω παλέψει με την καρδιακή πάθηση όλη μου την καριέρα. Το ανακάλυψα το 2006 και έψαξα τι έχω, έκανα εξετάσεις και έρευνα. Όταν εμφανίστηκαν οι έντονες αρρυθμίες με τους Λέικερς όμως, ήταν κάτι που ποτέ δεν είχα ζήσει. Δεν μπορούσα να βρω τα πατήματά μου, να ανεβάσω τους παλμούς μου.

Το βράδυ, όταν τέλειωσε το παιχνίδι τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα. Τρελάθηκα, τα έχασα και πήγα στο νοσοκομείο. Ξέροντας ότι έχω παίξει ήδη 15 χρόνια, εκείνη τη νύχτα αποφάσισα ότι δεν ήθελα να ρισκάρω άλλο, γιατί σκέφτηκα τα παιδιά, την οικογένεια μου και όλους όσους είναι δίπλα μου"

Ο Όλντριτζ, ο οποίος τελειώνει μία πολύ λαμπρή καριέρα στο ΝΒΑ, δεν κατάφερε να κερδίσει ένα πρωτάθλημα ή να βρεθεί στους Τελικούς του πρωταθλήματος. Για τον ίδιο, η ατυχία και ένα δικό του λάθος, ίσως να έπαιξαν τον ρόλο τους.

"Είμαι σίγουρος ότι αν εκείνη η ομάδα των Μπλέιζερς είχε τον Γκρεγκ Όντεν και τον Μπράντον Ρόι υγιή, θα βρισκόμασταν σίγουρα στους Τελικούς. Νιώθω ότι θα ήμασταν ακόμα στο Πόρτλαντ και ακόμα διεκδικητές. Παίξαμε 62 παιχνίδια μαζί και είχαμε ρεκόρ 50-12. Οπότε σίγουρα ξέρω ΄πόσο καλό θα ήταν αυτό το γκρουπ.

Το ίδιο ισχύει και με τον Λίλαρντ. Έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένας φοβερός, clutch παίκτης. Πάντα σκέφτομαι τι θα γινόταν αν έμενα στο Πόρτλαντ. Ξέρω ότι ρεαλιστικά έδωσα χώρο στον Ντέιμ να μεγαλώσει, γιατί δεν υπήρχε η προσωπικότητά μου εκεί να κοντράρεται μαζί του. [...] Απλά νιώθω ότι μπορούσαμε να χτίσουμε μία πολύ καλύτερη σχέση. Θα ήθελα να δούλευα περισσότερο σε αυτό." θα καταλήξει ο Όλντριτζ.

https://www.youtube.com/watch?v=-Wi72vzvXjQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ