18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Κλείνει την πόρτα στους Μπλέιζερς ο Κιντ (Pic)

Το όνομα του Τζέισον Κιντ τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί για πολλές ομάδες. Βασικοί διεκδικητές των υπηρεσιών του βοηθού του Φράνκ Βόγκελ στον πάγκο των Λέικερς, αποτελούσαν τόσο οι Σέλτικς, όσο και οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Μάλιστα, με το πρόσφατο «διαζύγιο» των Μπλέιζερς με τον Τέρι Στοτς ο δρόμος για τον Κιντ φάνηκε να ανοίγει.

Οι Μπλέιζερς ύστερα απο εννέα χρόνια κοινής πορείας με τον προπονητή τους Τέρι Στοτς, αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους με τον έμπειρο τεχνικό. Μάλιστα σύμφωνα με τον Wojnarowski ο Λίλαρντ εισηγήθηκε την περίπτωση του Κιντ στους ιθύνοντες των Μπλέιζερς. Ωστόσο, η ίδια πηγή αναφέρει πως ο Κιντ δεν είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στο Πόρτλαντ.

«Το Πόρτλαντ, είναι μιας πρώτης τάξεως οργανισμός και θα έχει εξαιρετικούς υποψηφίους για την θέση του πρώτου προπονητή, αλλά εγώ αποφάσισα να μην είμαι ένας εξ'αυτών», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέισον Κιντ στο ESPN.

O Bοηθός των Κλίπερς, Τσάνσι Μπίλαπς, ο πρώην προπονητής τόσο των Νιου Γιορκ Νικς, όσο και των Χιούστον Ρόκετς Τζεφ Βαν Γκάντι, ο βοηθός των Μπρούκλιν Νετς, Μάικ Ντ'Αντόνι και ο  Τζουάν Χάουαρντ είναι οι βασικοί υποψήφιοι για την αντικατάσταση του Τέρι Στοτς στον πάγκο των Μπλέιζερς. 

Ο Κιντ εργάζεται ως βοηθός των Λέικερς τις τελευταίες δυο χρονιές, ενω έχει υπάρξει πρώτος προπονητής τόσο στου Νετς, όσο και στους Μπακς 

https://twitter.com/wojespn/status/1401573159715938322



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ