22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φαίακας…ώρα μηδέν

Το Κερκυραϊκό μπάσκετ έκανε άλματα την τελευταία τριετία, και μέσω του Φαίακα βρέθηκε στην Β' Εθνική, ενώ προχώρησε αρκετά και στο κύπελλο Ελλάδας, αφήνοντας έξω μεταξύ άλλων και τον Ερμή Αγιάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί το πρωτάθλημα της Α2.

Ωστόσο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΧΑΝΘ γράφτηκε μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, με τους παίκτες της ανδρικής ομάδας να απέχουν διαμαρτυρόμενοι για το οικονομικό, και η ομάδα να αναγκάζεται να αγωνιστεί σε εφήβους. Αυτή τη στιγμή, και όπως όλα δείχνουν, οι άνθρωποι της ομάδας, καθοδηγούμενη από επιτροπή σωτηρίας, θα συναντηθεί με τους παίκτες ώστε να βρεθεί μια λύση την ύστατη ώρα.

Τα πάντα άλλαξαν το καλοκαίρι, όταν παράγοντες που μπήκαν ώστε να βοηθήσουν αποχώρησαν, με αποτέλεσμα τα δεδομένα να δυσκολέψουν, με τους παίκτες να κρούουν το πρώτο καμπανάκι σε ανακοίνωση τους στις αρχές του Μάρτη. Πλέον, θα υπάρξει αύριο (26/3) συνάντηση με τους αθλητές, θα τους προταθεί το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους να υλοποιήσουν στην Κέρκυρα, και ανάλογα από την απόφαση τους θα κριθεί το ποίο θα είναι το ρόστερ που θα εμφανίζει ο Φαίακας ως το τέλος της σεζόν. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ