17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κέρκυρα : Ένωσαν τις δυνάμεις τους Φαίακας και ΓΕΚ

Τις δυνάμεις του σε επίπεδο ακαδημιών ένωσαν ο Φαίακας με την Γυμναστική Εταιρία Κέρκυρας δημιουργώντας ένα νέο πόλο για όσα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα στο νησί.

Αναλυτικά :

«Η ΚΕ Φαιακας και οι Ακαδημίες της στη προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος στο νησί πήρε τη πρωτοβουλία της συννένωσης των Ακαδημιών της με τον ιστορικό σύλλογο της Γυμναστικής Εταιρίας Κέρκυρας . Ετσι ανακοινώνουν και οι δύο ομάδες τη συνεργασία τους , αρχικά σε επίπεδο Ακαδημιών με στόχο ενός ενιαίο ολοκληρωμένου προγραμματος ανάπτυξης του μπάσκετ στη περιοχή μας. Η συνεργασία τουλάχιστον σε επίπεδο Ακαδημιών ειναι μονόδρομος.

Οι πολλές Ακαδημίες διαιρούν τις δυνάμεις ( οικονομικα , γηπεδικά (, σε ανθρωπινο δυναμικο κ.λ.π.) . Διασπώνται οι δυναμεις και το μπασκετ μονο αποδυναμωμένο βγαίνει απο τον διαμοιρασμό των αθλητών. Έτσι με ένα καινοτόμο προγραμμα ανάπτυξης με τη συνεργασία και την βοήθεια περισσότερων ανθρώπων ξεκινά η νέα αθλητική χρονιά.Θα έχουμε αγορια και κορίτσια από 5 έως 18 ετών.

Ελπίζοντας σύντομα και τη συνένωση και άλλων Ακαδημιών αλλά και τη συνεργασία με Ακαδημία εκτος Κερκύρας κορυφαίου επιπέδου θα μπορέσουμε να προσφέρουμε πολλά ακόμα περισσότερα στο άθλημα που αγαπάμε. Στο εγγύς μέλλον θα ανακοινωθεί και το νέο πρόγραμμα λειτουργίας και δράσεων. Μέκτίμηση το ΔΣ.ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ και το ΔΣ της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ