21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τώρα, Ολυμπιακός για Νίκη Λευκάδας (pics)

Η Νίκη Λευκάδας πέρασε και από το κλειστό του Εσπέρου, απέναντι στις Εσπερίδες Καλλιθέας, σημειώνοντας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών την έβδομη διαδοχική νίκη της.

Ο Νίκος Δουβίτσας δεν θα μπορούσε παρά να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις παίκτριές του, δηλώνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα των νησιωτισσών: «Είναι μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο. Το καλό είναι ότι στο δεύτερο γύρο έχουμε νικήσει αντιπάλους που μας είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο κι έχουμε καλύψει και τις διαφορές. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις Ελληνίδες αθλήτριες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα».

Επόμενος αντίπαλος για τη Νίκη Λευκάδας είναι ο αήττητος Ολυμπιακός, εντός έδρας. «Το Σάββατο (16/03, 16.00) παίζουμε με τον Ολυμπιακό, την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ένα στολίδι για το γυναικείο μπάσκετ, που φέτος πήρε μέρος στην Ευρωλίγκα. Από τέτοια παιχνίδια μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε», συμπλήρωσε ο προπονητής των «κυανόλευκων».

H Ανθή Μπαλτά, μιλώντας από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένες και κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα. Πήραμε μια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε και τη διατηρήσαμε στο δεύτερο και κύλησαν όλα ωραία. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ