24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Α1 Γυναικών: «Μάχη» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (vids)

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών συνεχίζεται τη Μ. Τετάρτη (28/04) με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον ΠΑΟΚ, με τις «πράσινες» να θέλουν τη ρεβάνς για την ήττα τους στο ματς του πρώτου γύρου στο κλειστό της Πυλαίας, ώστε να διατηρήσουν τόσο την πρωτιά στην κατάταξη όσο και το αήττητο στην έδρα τους φέτος. «Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που μας κέρδισε στον πρώτο γύρο. Είμαστε προετοιμασμένες για να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς και να διεκδικήσουμε τη νίκη», ανέφερε σχετικά η προπονήτρια του «τριφυλλιού», Ελένη Καπογιάννη.

Το «ασπρόμαυρο» συγκρότημα θα επιχειρήσει να εξαντλήσει τις τελευταίες πιθανότητες για την πρώτη δυάδα, διεκδικώντας τη νίκη στη Λεωφόρο. «Παρά το γεγονός πως είχαμε μόνο δύο ημέρες να προετοιμαστούμε είμαστε σε καλή κατάσταση. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και κυνηγάμε παντού τη νίκη. Έτσι θα κάνουμε και στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω θα είναι μια δυνατή και ωραία αναμέτρηση», τόνισε -από την πλευρά των Θεσσαλονικιών- η Ελένη Σύρρα.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει στο κλειστό του Κλαδισού τον ΟΑΧ, με αποκλειστικό στόχο τη διερεύνηση του νικηφόρου σερί του. Στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι τους, ύστερα από εκείνο στο «PAOK Sports Arena», οι «ερυθρόλευκες» δεν έχουν να αντιμετωπίσουν αγωνιστικά προβλήματα. Οι γηπεδούχες είχαν ηττηθεί στο ΣΕΦ, με 85-75, και πλέον στο «σπίτι» τους θα επιδιώξουν μια καλή εμφάνιση.

https://www.youtube.com/watch?v=9SR2jqaz83Y

Στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων θα συναντηθούν ο ΠΑΣ Γιάννινα και η ΕΦΑΟΖ, με τις Ηπειρώτισσες να προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες και το συγκρότημα του Ζωγράφου από τρεις. Αμφότερες οι ομάδες θα επιχειρήσουν να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών, με τις φιλοξενούμενες -εφόσον τα καταφέρουν- να «πιάνουν» τις αντιπάλους τους στο βαθμολογικό πίνακα. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, τις δηλώσεις του κόουτς Νίκου Δουβίτσα και της Ράντι Μπράουν, από πλευράς «κυανόλευκων»…

https://www.youtube.com/watch?v=mhcy2fg5r_E

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής (28/04):
«Π. Γιαννακόπουλος» 15.00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Αναστόπουλος Αντ., Μακρόπουλος, Νάστος (Ντίνος)
Κλαδισού 13.00 ΟΑΧ-Ολυμπιακός Στρέμπας, Δόλγυρας, Τζίμης (Πετράκης Ν.)
«Αντ. Φώτσης» 15.00 ΕΦΑΟΖ-ΠΑΣ Γιάννινα Μαρινάκης, Ρίζος, Τσακιράκη (Παππάς)

Δείτε, εδώ, ποια ματς θα μεταδοθούν σε live streaming.

Η βαθμολογία (Σε 11 αγώνες):
1. Παναθηναϊκός 21 (10-1)
2. Ολυμπιακός 21 (10-1)
3. ΠΑΟΚ 19 (8-3)
4. ΟΑΧ 19 (8-3)
5. ΠΑΣ Γιάννινα 16 (5-6)
6. ΕΦΑΟΖ 15 (4-7)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ