18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα: «Πρώτη» με απαρτία (pics)

Με όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες επέστρεψε στο παρκέ του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ηπειρώτικο συγκρότημα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον κόουτς Νίκο Δουβίτσα να καλωσορίζει τις παίκτριές του. «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρόνια! Ξεκινήσαμε την προετοιμασία για τη φετινή σεζόν και οι περισσότερες αθλήτριες ήρθαν σε πολύ καλό επίπεδο, πλην ελαχίστων περιπτώσεων. Αφού περάσουν τα εργομετρικά τεστ θα πάμε στην Κόνιτσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου εκεί θα "χτίσουμε" την άμυνα και την επίθεση και στη συνέχεια μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την ομάδα μας», ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Μάριο Μιχαήλ, και το γυμναστή της ομάδας, Άκη Καραμπίνη, ο Νίκος Δουβίτσας είχε στη διάθεσή του στην πρώτη προπόνηση όλες τις παίκτριες που θα απαρτίζουν το φετινό ρόστερ. Τα εφτά νέα πρόσωπα, Σαμάνθα Μακέι, Ασπασία Καλαμπάκου, Λία Σόμερφιλντ, Χριστίνα Θεοδώρου, Κατερίνα Μαρίνη, Ευγενία Παπαδοπούλου και Ελπίδα Δημητριάδου υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν στην ομάδα η αρχηγός, Ντίνα Σαρηγιαννίδου, η «παλιά» Σαμάνθα Κούπερ και οι δύο νεαρές, Αγγελίνα Χρηστάκη και Μαίρη Χούλη.

Τη διοίκηση των «κυανόλευκων» εκπροσώπησε ο γενικός αρχηγός Άγγελος Καχριμάνης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλες τις παίκτριες και το προπονητικό επιτελείο να έχουν υγεία και με σκληρή δουλειά να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί, στην Α1 Γυναικών. Όλα τα μέλη της ομάδας θα ταξιδέψουν την Πέμπτη (26/08) στη Λάρισα προκειμένου να πραγματοποιήσουν πλήρη εργομετρικό έλεγχο εν όψει της νέας σεζόν, ενώ το Σάββατο (28/08) θα αναχωρήσουν για την Κόνιτσα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, έως και τις 4 Σεπτεμβρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ