18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Α1 Γυναικών: «Βλέπουν» κορυφή οι «αιώνιοι»

Η 11η αγωνιστική, τελευταία του πρώτου γύρου, θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/04) για την Α1 Γυναικών.

Ο πρωτοπόρος ΟΑΧ και η Νίκη Λευκάδας θα κάνουν το ρεπό τους, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» την ΕΦΑΟΖ και την προπονήτριά του, Ελένη Καπογιάννη, να τονίζει πως στόχος τους είναι η διαρκής βελτίωσή τους: «Προπονούμαστε με συνέπεια και θέλουμε να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι όλο και καλύτερα! Αυτός είναι ο στόχος μας». Οι «πράσινες» με νίκη θα αναρριχηθούν στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, δοκιμάζεται στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον κόουτς Γιώργο Παντελάκη -που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα- να αναφέρει σχετικά: «Η ομάδα μας σε κάθε αγώνα παίζει και καλύτερα σε όλους τους τομείς, βλέπουμε βελτίωση στο κομμάτι της άμυνας και παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Είναι ένα παιχνίδι που έχει κάποια δυσκολία και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί».

Οι Πειραιώτισσες θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νικηφόρα πορεία τους ώστε να ανέλθουν στην πρώτη θέση της κατάταξης. Το ηπειρώτικο συγκρότημα, σύμφωνα με τον κόουτς Νίκο Δουβίτσα, έχει δύσκολο πρόγραμμα και προέχει οι παίκτριές του να βρουν «χημεία».

Εκτός έδρας θα παίξει και ο ΠΑΟΚ, συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο απέναντι στην τοπική Δάφνη. «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι κόντρα στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με τον ίδιο τρόπο και θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη», παραδέχθηκε η Βαλεντίνα Τσαβόνι.

Στο Μοσχάτο θα συναντηθούν η Ελευθερία και οι Εσπερίδες Καλλιθέας, με τις γηπεδούχες να προέρχονται από την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα και τις φιλοξενούμενες να κάνουν την προηγούμενη αγωνιστική το ρεπό τους.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής (18/04):
Μοσχάτου 13.00 Ελευθερία Μοσχάτου-Εσπερίδες Καλλιθέας Ζακεστίδης, Βελέντζας, Κοτσίρης (Δραμεσιώτης)
Ιωαννίνων (Ν) 13.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός Τσιρτσιμάλης, Μπακάλης, Τσάνταλη (Τσιγγέλης)
Αγ. Δημητρίου (Π) 15.00 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-ΠΑΟΚ Ρίζος, Μαρινάκης, Νάστος (Σαμαρτζή)
«Π. Γιαννακόπουλος» 13.00 Παναθηναϊκός-ΕΦΑΟΖ Γρίβα, Χρηστίδης Ηλ., Αυγερινός (Παππάς)

Δείτε, εδώ, ποια παιχνίδια θα μεταδοθούν μέσω live streaming.

Η βαθμολογία:
1. ΟΑΧ 16 (7-2)
2. Παναθηναϊκός 15 (7-1)
3. Ολυμπιακός 15 (7-1)
4. ΠΑΟΚ 14 (6-2)
5. ΠΑΣ Γιάννινα 13 (5-3)
6. ΕΦΑΟΖ 12 (4-4)
7. Εσπερίδες Καλλιθέας 10 (2-6)
8. Νίκη Λευκάδας 10 (1-8)
9. Δάφνη Αγ. Δημητρίου 9 (1-7)
10. Ελευθερία Μοσχάτου 9 (1-7)
-Σπόρτιγκ και Κρόνος Αγ. Δημητρίου έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ