25.9 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Τσάπας: “Ο Φάρος είναι… η ερωμένη μου” (vid)

Ο Φάρος μπήκε τα τελευταία δύο χρόνια στην μπασκετική ζωή μας αλλά για τον Βαγγέλη Τσάπα είναι πολλά περισσότερα καθότι η ομάδα του Κερατσινίου είναι… η ερωμένη του!

Πριν από περίπου δύο εβδομάδας, ο ισχυρός άντρας του Φάρου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ομάδας και μίλησε για την ενασχόληση του με τον σύλλογο, για την “τρελή” περσινή πορεία σε Κύπελλο και πρωτάθλημα αλλά και για τους παίκτες που άλλαξαν την ιστορία της ομάδας. Αυτά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο, αναφέρθηκε στην τωρινή σεζόν και το πόσο πίσω έμεινε ο Φάρος εν συγκρίσει με τους ανταγωνιστές του, αλλά ποντάρει στην άνοδο επειδή “είναι δύσκολο να σπάσει το ρεκόρ του Βαγγέλη Καράμπουλα”.

Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Τσάπας αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σχέδια που έκανε κάθε χρόνο η ομάδα με τα περισσότερα να έχουν ευτυχή κατάληξη. Μόνο ο Νίκος Πέττας δεν ήρθε στο Κερατσίνι. Έβγαλε την καλύτερη πεντάδα στην Ιστορία του Φάρου και αποκάλυψε την πρόταση που είχε κάνει στον Σωτήρη Κατούφα, στα μέσα της τρέχουσας σεζόν, να σταματήσει το μπάσκετ και να γίνει προπονητής.

https://www.youtube.com/watch?v=u8MXCo1ycT8&t=92s

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ