16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το σκέφτεται ο Ουέιντ…

Μία σημαντική απώλεια από τα παρκέ ενδέχεται να μετρήσει το μπάσκετ το καλοκαίρι, αφού ο Ντουέιν Ουέιντ επεσήμανε πως για πρώτη φορά στην καριέρα του σκέφτεται την απόσυρση.

Ο Ντουέιν Ουέιντ έχει αποτελέσει έναν εκ των ηρώων της ιστορίας των Μαϊάμι Χιτ. Ο «Flash», κάποτε, είχε χαρίσει πρωτάθλημα στην ομάδα, επιστρέφοντας από το 0-2 με τους Ντάλας Μάβερικς και φτάνοντας τελικά στη «Γη της Επαγγελίας», ενώ μετά από περιπλάνηση 1.5 χρόνου σε Σικάγο και Κλίβελαντ, γύρισε ξανά στην αγαπημένη του Φλόριντα.

Αυτό που δεν αποκλείεται να συμβεί, πάντως, είναι να τελειώσει κι εκεί την καριέρα του σύντομα. Ο Ουέιντ έχει φτάσει τα 36 του χρόνια και είναι αλήθεια, ότι δε βρίσκεται στο ίδιο υψηλό επίπεδο σε σύγκριση με την εποχή όπου ήταν... στα ντουζένια του. Το γεγονός αυτό, έχει οδηγήσει σε σκέψεις τον ίδιο και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να τον ακούσουμε να ανακοινώνει την απόσυρσή του.

«Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Έχω πει σε όλους πως θα το σκεφτώ με το τέλος της σεζόν. Θα είναι το πρώτο καλοκαίρι στο οποίο θα σκέφτομαι αν θα συνεχίσω ή όχι. Πάντα τα καλοκαίρια σκεφτόμουν τις συμφωνίες και τα συμβόλαια, οπότε αυτή τη φορά θα είναι η πρώτη που θα σκέφτομαι πως νοιώθω το σώμα μου. Βέβαια όλο αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Είμαι εντάξει ότι και να αποφασίσω γιατί θα είναι δικιά μου απόφαση», ανέφερε σε δηλώσεις του, προετοιμάζοντας ίσως το έδαφος...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ