19 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ήφαιστου Λήμνου

Ο Ήφαιστος Λήμνου έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο στηρίζοντας την εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στο νοσοκομείο του νησιού.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το κοινωνικό της πρόσωπο, συνεισφέροντας όπου υπάρχει ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζουμε εμπράκτως την εθελοντική αιμοδοσία. Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από τον team manager, Μάρκο Κολώκα, τον προπονητή, Σωτήρη Μανωλόπουλο, τον σέντερ, Γιώργο Διαμαντάκο και τον υπάλληλο της ΚΑΕ, Χρήστο Τζάτζαλο, βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, για να συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία. Η οικογένεια του Ηφαίστου Λήμνου θα συνεχίσει αυτές τις δράσεις κάνοντας περήφανη τη Λήμνο κι εκτός παρκέ».

Δείτε το post:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο Ήφαιστος Λήμνου στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και όσους έχουν ανάγκη! Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το κοινωνικό της πρόσωπο, συνεισφέροντας όπου υπάρχει ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζουμε εμπράκτως την εθελοντική αιμοδοσία. Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από τον team manager, Μάρκο Κολώκα, τον προπονητή, Σωτήρη Μανωλόπουλο, τον σέντερ, Γιώργο Διαμαντάκο και τον υπάλληλο της ΚΑΕ, Χρήστο Τζάτζαλο, βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, για να συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία. Η οικογένεια του Ηφαίστου Λήμνου θα συνεχίσει αυτές τις δράσεις κάνοντας περήφανη τη Λήμνο κι εκτός παρκέ. #ifaistoslimnoubc #limnos #care

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ifaistos Limnou BC (@ifaistoslimnoubc) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ