18.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το «δώρο» η Μπάμπεργκ, το θέαμα η Ρεάλ, την ουσία ο Ολυμπιακός (vids)

Η 25η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε, με την Μπάμπεργκ να περνάει από την έδρα της Εφές μ' εντυπωσιακό τρόπο. Η Ρεάλ Μαδρίτης «σκόρπισε» τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση της Νταρουσάφακα.

Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από τους Τούρκους και με τη νίκη τους (81-73) εξασφάλισαν μαθηματικά την πρόκρισή τους στα πλέι οφ, ενώ βρίσκονται μία ανάσα και από την οριστική κατάληψη μίας θέσης στην τετράδα, που δίνει πλεονέκτημα στα προημιτελικά. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Μπάμπεργκ έκανε την έκπληξη καθώς έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ και διέλυσε την Εφές (87-68), με τους Τούρκους να χάνουν την ευκαιρία να «πιάσουν» τον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα. Η ελληνική ομάδα... βολεύτηκε με τα αποτελέσματα των αγώνων της Παρασκευής κι αυτό συνέβη διότι ο Αστέρας δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη «Βασίλισσα» στην Ισπανία και το τελικό 98-68 τα λέει όλα για την εικόνα του αγώνα. Και η ομάδα του Πάμπλο Λάσο εξασφάλισε την συμμετοχή της στα πλέι οφ, πέντε «στροφές» πριν το φινάλε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΔΩ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις απ' όλους τους αγώνες της Παρασκευής, στα παρακάτω βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ