18.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Βασίλισσα στον πύργο της! (Video)

Εντυπωσιακή η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ημίχρονο, πολύ καλή στο τρίτο δεκάλεπτο και απλά καλή στο τέταρτο, για να φτάσει στην άνετη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στην Ισπανία για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με το 98-68. Και μαζί και μαθηματικά στα πλέι οφ της διοργάνωσης! Το καλύτερο... πρώτο βήμα με το El Clásico να έρχεται και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ να ακολουθεί.

Στατιστικά πρώτης περιόδου: 6/6 βολές, 7/7 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 11 ασίστ, 1 λάθος. Και μόνο αυτοί οι αριθμοί αρκούν για να καταλάβει κάποιος τι συνέβη στη Μαδρίτη λίγο μετά το τζάμολ. Η Ρεάλ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ο Γιόνας Ματσιούλις με 3/3 τρίποντα έδωσε τον τόνο και η σκυτάλη πέρασε από τα χέρια όλων για το 36-21 της πρώτης περιόδου. Το οποίο βρήκε τον Γιουλ να έχει 13 πόντους και τον Ισπανό γκαρντ να έχει δώσει μία μαγική ασίστ κάτω από τα πόδια στον Αγιόν για το κάρφωμα. Μία από τις πολλές εντυπωσιακές φάσεις.

Ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθούσε, αλλά δεν... Απλά δεν... Δεν είχε λύσεις ούτε στην εκνευριστική ευστοχία των Ισπανών, ούτε στην ικανότητά τους να τρέξουν και να συνεργαστούν. Το πρώτο δίποντο της Ρεάλ χάθηκε στο 12’, λάθη μαζεμένα έκανε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά όπως και στο 19’ (58-36), η διαφορά άγγιξε και πάλι το +22 (66-44, 22’) με το 4/4 από τα 6μ75 του Ματσιούλις. Το τέταρτο φάουλ, μάλλον αχρείαστο εκεί έξω στην περιφέρεια πάνω στον Σέρχιο Γιουλ, στο 21’30’’ δεν βοήθησε καθόλου τους Σέρβους. Όπως δεν βοήθησε το νταμπλ νταμπλ που είχε ήδη καταγράψει ο Ισπανός γκαρντ στο τέλος της τρίτης περιόδου (80-57) με 11 πόντους και 10 ασίστ.

Η απόσταση έφτασε στο +31 (90-59, 32’), η Ρεάλ Μαδρίτης είδε να τραυματίζονται ο Γιόνας Ματσιούλις (όχι κάτι που προκαλεί ανησυχία είναι η πρώτη εκτίμηση) και ο Ρούντι Φερνάντεθ, αλλά έφτασε εύκολα στη νίκη όπως δείχνει και το τελικό 98-68.

O ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Δεν υπήρξε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν πήγε καλά. Ο Σέρχιο Γιουλ όμως τον δικαιούται για μία ακόμη φορά τον τίτλο.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ: Η γραμμή της στατιστικής της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά και στο ημίχρονο... Έτσι απλά: 15/17 δίποντα, 19 ασίστ, μόλις 4 λάθη και 88 αξιολόγηση!!!

Μπορείτε να δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ:

Μια πρώτη περίληψη του τι έγινε απόψε στη Μαδρίτη

 

Και τα highlights από την Ευρωλίγκα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ