23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τουρνουά φιλανθρωπίας στο Αττικό Άλσος

Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία έχουν αναλάβει δύο παλιές δόξες του ελληνικού μπάσκετ και θα την υλοποιήσουν αυτό το Σάββατο. Οι χρυσοί πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική του 1987, Νίκος Λινάρδος και Μιχάλης Ρωμανίδης, διοργανώνουν με την αρωγή της Περιφέρειας Αττικής και της ΓΓΑ τουρνουά φιλανθρωπίας, με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

Το τουρνουά θα διοργανωθεί το Σάββατο 19 Μαΐου στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Αττικού Άλσους και θα πάρουν μέρος σε αυτό οι παιδικές ομάδες (γεννηθέντες 2003) της Ακαδημίας Αττικού Άλσους-Νίκης Δροσιάς, του Απόλλωνα Γ.Σ., των Μελισσίων, του Α.Ο. Γαλατσίου, της Νίκης Αμαρουσίου και της Ακαδημίας Αμπελοκήπων.

Η ώρα έναρξης είναι 17:00 και οι διοργανωτές παρακαλούν όσοι θα πάρουν μέρος στο τουρνουά και όσοι θα πάνε στο Αττικό Άλσος για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια, να φέρουν μαζί τους ό,τι μπορούν από τρόφιμα, γάλατα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Όλα αυτά θα συγκεντρωθούν και θα διατεθούν στο ίδρυμα γερόντων Κυψέλης "Άγιος Γεώργιος".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ