16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κοντά στην παραμονή ο Ξύδας στο Μαρούσι, ο βασικός κορμός και οι προπονητές…

Το Μαρούσι έχει μπει στη λογική να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στην Β' Εθνική, και σίγουρα μετά τη φυγή του Κώστα Κεραμιδά έχει στο πρώτο πλάνο τον αντικαταστάτη του.

Αρκετοί προπονητές προτείνονται καθημερινά, και εκτός του Μιχάλη Κακιούζη που φάνηκε να έχει το πάνω χέρι, στο κάδρο έχουν μπει και οι Νίκος Λινάρδος αλλά και Δημήτρης Λιόγας, χωρίς να έχει υπάρξει οριστική απόφαση. Ωστόσο, και ξεκινώντας από το ρόστερ, αυτός που είναι κοντά στο να ανανεώσει τη συνεργασία του είναι ο Παύλος Ξύδας, και να συνεχίσει στην ομάδα των Βορείων προαστίων για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, όντας ένας από τους παίκτες που βρέθηκαν σε αυτή από την Γ' Εθνική τη σεζόν 2015-2016, ανεβαίνοντας μαζί της τις κατηγορίες, και έχοντας προηγουμένως εμπειρίες στην ΕΣΚΑΝΑ με τον Ερμή Πειραιά.

Την σεζόν που μας άφησε είχε , 8,9 πόντους, 3,6 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ σε 32 παιχνίδια. Επίσης, στο Μαρούσι θέλουν να κρατήσουν τον βασικό τους κορμό, με άξονα τους Χριστόφορο Λυκογιάννη, Γιώργο Σουρλή και Γιάννη Παπαγεωργόπουλο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ