24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άρης-Ρωμανίδης, σχέση ζωής (pics)

Επιστροφή με σημασία και με το συναισθηματικό της όλης υπόθεσης να υπογραμμίζεται έντονα. Δεν είναι δα και άγνωστος στο Παλέ ο Μιχάλης Ρωμανίδης. Κάθε άλλο.

Παιδί του Αρη στα ένδοξα χρόνια του «Αυτοκράτορα», έζησε από κοντά όλες τις μεγάλες στιγμές των Θεσσαλονικέων, μαζί με τους κορυφαίους Ιωαννίδη, Γκάλη, Γιαννάκη και ακόμη με τον Παπαγεωργίου (νυν παράγοντας στον Αρη), τον Παραμανίδη, τον Λέσιτς, τον Σούμποτιτς, τον Λυπηρίδη, τον Μισούνοφ, τον Κοκολάκη, τον Κατσούλη, τον Βουρτζούμη, τον Φιλίππου και όλους τους υπόλοιπους. 0 55χρονος παράγοντας πλέον, θα βοηθήσει από μεριάς του, ως ειδικός σύμβουλος, σε αυτή την συγκυρία της επόμενης μέρας για τον Αρη, μέσω της εμπειρίας του στον χώρο.

Και μόνο η ιστορία που κουβαλά ως εκλεκτό μέλος των «κίτρινων» της παλιάς εποχής, αποτελούν εχέγγυα ακραιφνούς μπασκετικής γνώσης για τον παλαίμαχο διεθνή φόργουορντ. Στις φωτογραφίες, εκτός από τις ομαδικές, φαίνεται ο ίδιος, μεταξύ άλλων, από ματς κόντρα στον Πανιώνιο (με Φιτσιώρη), απέναντι στον Ηλυσιακό (του μεγάλου Βασίλη Γκούμα λίγο πριν αποχωρήσει από τα παρκέ) στα Ιλίσια και με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ του νεαρού τότε, Φασούλα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ