22.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Λινάρδος: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο αναφέρθηκε ο Νίκος Λινάρδος, με αφορμή τη διεξαγωγή του διπλού τουρνουά που διοργανώνει στη μνήμη του ο Παναθηναϊκός, στο ΟΑΚΑ και το κλειστό της Λεωφόρου που φέρει το όνομά του.

Ο Πανιώνιος θα πάρει μέρος στο τουρνουά των τμημάτων υποδομής (για παιδιά γεννημένα το 2006), το Σαββατοκύριακο (22-23/09), και ο τεχνικός διευθυντής του με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ παραδέχθηκε: «Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού η διοργάνωση αυτών των δύο τουρνουά στη μνήμη ενός ανθρώπου που αφιέρωσε ψυχή, χρήματα και τη ζωή του ολόκληρη για αυτή την ομάδα, ώστε να φθάσει στο σημείο που έφτασε. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και του αξίζουν όλες οι τιμές».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Θυμάμαι παλιά που πήγαινα στον τότε "Τάφο του Ινδού" με τον Πανιώνιο και ο Μάνος Παπαδόπουλος έτρεχε να τα προλάβει όλα, τόσο ο Παύλος όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν πάντοτε εκεί. Πάντα κοντά στην ομάδα, ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια, αλλά και στις προπονήσεις. Απλοϊκός, προσιτός για όλους και καλόκαρδος. Ένας σπουδαίος παράγοντας. Για αυτό και όταν μου έγινε η πρόταση για τη συμμετοχή του Πανιωνίου στο τουρνουά των μικρών είπα αμέσως "ναι", χωρίς κανέναν δισταγμό».

Ο 55χρονος προπονητής της «κυανέρυθρης» ακαδημίας μίλησε και για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με τη συμμετοχή ακόμα της ισραηλινής Μακάμπι Τελ Αβίβ, της τουρκικής Φενέρμπαχτσε και της ρωσικής Χίμκι: «Όσο για το μεγάλο τουρνουά που θα γίνει στις 27-28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, θα είναι ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός με τη συμμετοχή τεσσάρων τεράστιων ομάδων. Κάτι σαν πρόβα Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Το γήπεδο θα γεμίσει και ο κόσμος θα θυμηθεί ξανά έντονα τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Όχι ότι πρόκειται ποτέ να τον βγάλει κανείς από το μυαλό και την καρδιά του…»..



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ