17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τζόρνταν: «Αδελφός μου ο Μονκ»

Ο Μάικλ Τζόρνταν κλήθηκε να... εξηγήσει τις φάπες στον Μαλίκ Μονκ, στο ματς των Χόρνετς με τους Πίστονς, τονίζοντας πως το έκανε απλά από αγάπη και δείχνοντας την εκτίμησή του στον παίκτη του.

Μια πράξη του Μαλίκ Μονκ ήταν αρκετή, για να... εξοργίσει τον Μάικλ Τζόρνταν. Ο κατά πολλούς μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ και ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς, είδε τον παίκτη του να πανηγυρίζει υπέρ του δέοντος ένα τρίποντο του Τζέρεμι Λαμπ, το οποίο επί της ουσίας χάριζε την νίκη κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς, με αποτέλεσμα να δεχθεί τεχνική ποινή και η ομάδα να κινδυνεύσει.

Οι «Σφήκες» κέρδισαν, αλλά για... παραδειγματισμό, ο επιπόλαιος Μονκ δέχθηκε... τον εξάψαλμο και δυο φάπες από τον Τζόρνταν, κάτι που συζητήθηκε έντονα. Ο «Air», όμως, εξήγησε πως δεν είχε κακούς σκοπούς, αντιδρώντας έτσι στον παίκτη του, επισημαίνοντας πως «ήταν σαν ένας μικρός τσακωμός ανάμεσα στο μεγάλο και το μικρό αδερφό». Με αυτή την φράση, έδειξε και τη σχέση του με τον Μαλίκ Μονκ.

Όσο για τις φάπες; «Καμία αρνητική πρόθεση. Το έκανα μόνο με αγάπη», είπε. Ε, είναι διαφορετικό να είσαι ο Μάικλ Τζόρνταν...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ