18.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Τζόρνταν βάζει τον Κούκοτς στο Hall of Fame

Μία ακόμη «φουρνιά» αστέρων είναι έτοιμη να βρει τη θέση της στο Hall of Fame. Πολλά τα μεγάλα ονόματα παικτών και προπονητών, αλλά η παρουσία του Μάικλ Τζόρνταν, ως παρουσιαστή του Τόνι Κούκοτς ίσως τελικά κλέψει την παράσταση από όλους.

Ο Τζόρνταν θα παρουσιάσει στον Κροάτη συμπαίκτη του από την εποχή των κραταιών Σικάγο Μπουλς, μαζί με τον Τζέρι Ράισντορφ, πρόεδρο της τότε ομάδας και τελικά αμφιλεγόμενο πρόσωπο, αφού πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν πως ουσιαστικά διέλυσε την πρωταθλήτρια ομάδα, μην μπορώντας να ανταποκριθεί στην υπεραξία που είχαν πλέον αποκτήσει οι παίκτες της.

Τη θέση τους θα βρουν ακόμη η Βαλ Άκερμαν, ο Ρικ Έιντελμαν, τον οποίο θα συνοδεύουν ο Βλάντε Ντίβατς και ο Τζακ Σίκμα, ο Κρις Μπος από τους Ρέι Άλεν και Πατ Ράιλι, ο Μπομπ Ντάντριντζ από τον Όσκαρ Ρόμπερτσον, ο Κότον Φιτζσίμονς από τους Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Τζέρι Κολάντζελο και Φιλ Νάιτ, ο Χάουαρντ Γκάρφινκελ από τους Καλιπάρι, Γκραν Χιλ και Μπόμπι Χάρλεϊ, η Γιολάντα Γκρίφιθ, η Λορίν Τζάκσον από την Σέριλ Σουόπς, ο Πολ Πιρς, ο Μπεν Ουάλας, αλλά και ο Μπιλ Ράσελ, ο οποίος αυτή τη φορά βρίσκει τη θέση του και ως προπονητής, καθώς ως παίκτης είναι ήδη στο Hall of Fame!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ