18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πίπεν: “Ρατσιστής ο Φιλ Τζάκσον, εγωιστής ο Τζόρνταν!” (vids)

Ο Σκότι Πίπεν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νταν Πάτρικ και αποφάσισε όχι απλά να ταράξει τα νερά, αλλά να δημιουργήσει... τυφώνα! Οι δηλώσεις του θα συζητηθούν για αρκετό καιρό, αφού τα έβαλε με τα ιερά τέρατα των Σικάγο Μπουλς και δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Παγκοσμίου μπάσκετ.

Ο Πίπεν ξεκάθαρα -τελικά- χαρακτήρισε ρατσιστή τον Φιλ Τζάκσον, με αφορμή το τελευταίο σουτ που έδωσε στον Τόνι Κούκοτς το 1994 στον αγώνα play offs με τους Νιου Γιορκ Νικς. Δήλωσε πως το κίνητρό του ήταν φυλετικό και όταν ρωτήθηκε αν αποκαλεί τον Τζάκσον ρατσιστή η απάντησή του ήταν: "Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, πιστεύω πως ήταν".

 

Στη συνέχεια έπιασε τον Μάικλ Τζόρνταν. Η αφορμή ήταν η ταινία "The Last Dance", αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική: "Ξέρτε, όλες αυτές οι κάμερες που βρίσκονταν εκεί, ξέρετε για ποιον λειτουργούσαν; Για κανέναν. Έτσι ήταν σχεδιασμένο. Μιλούσε στην κάμερα. Αυτό έκανε. Ήξερε πως είχε τον έλεγχο. H πάσα στον Στιβ Κερ ήταν για τα μάτια του κόσμου. Και το "θα είμαι έτοιμος του Κερ ήταν λίγο έως πολύ σενάριο".

Αναφέρθηκε και στην περιβόητη απόφαση του Μάικλ Τζόρνταν να ασχοληθεί με το baseball: "Ήταν μια μεγάλη απόφαση, αλλά ήταν μια εγωιστική απόφαση. Είναι κάτι που αυτά που ο Τζόρνταν θα έκανε. Ήταν ένας τύπος που πίστευε πως μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του".

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σκότι Πίπεν στον Νταν Πάτρικ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ