25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τίναξε την… μπάνκα η Μπαρτσελόνα

Η απόκτηση του Μάλκολμ Ντιλέινι ενίσχυσε σημαντικά την Μπαρτσελόνα κι ανέβασε κι άλλο το μπάτζετ της, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Καταλανοί κάλυψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που άφησε πίσω του ο Τόμας Ερτέλ, με τον τραυματισμό του, για να τα καταφέρουν όμως έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο 30χρονος γκαρντ, που έχει να αγωνιστεί στην Ευρώπη από το 2016, αναμένεται να προσθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό των δύο εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του (1+1), κάτι που σημαίνει πως ο οικονομικός προϋπολογισμός των «μπλαουγκράνα» για το 2019-2020 έφθασε τα σαράντα εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η «Mundo Deportivo», ο Αμερικανός -που θα περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει κι επίσημα- είναι πλέον από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του συγκροτήματος του Σβέτισλαβ Πέσιτς, με το Νίκολα Μίροτιτς να είναι φυσικά μακράν πρώτος στο μισθολόγιο, με τις ετήσιες οικονομικές απολαβές του να αγγίζουν τα εννέα εκατ. ευρώ. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι, βέβαια, η μοναδική ομάδα Ευρωλίγκας με οικονομικό προϋπολογισμό που ζαλίζει. Ας μην ξεχνάμε πως το συνολικό μπάτζετ της Αρμάνι Μιλάνο ανέρχεται στα τριάντα εκατ. ευρώ, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα δαπανήσει φέτος για τους μισθούς των παικτών της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 26 εκατ. ευρώ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ