20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τέλος Κωνσταντινίδης και παραίτηση Κολιού στην Καλαμπάκα

Δεν ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η πρώτη πορεία του ΑΟ Καλαμπάκας στην Γ' Εθνική, με τον προπονητή της ανόδου, Χρήστο Κωνσταντινίδη να αποτελεί παρελθόν, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία των Θεσσαλών.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του «trikalascore.gr» ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, ο οποίος είχε ανακοινωθεί ότι θα συνέχιζε στην ομάδα, αποχωρεί από την ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τον ΑΟΚ να αναζητεί έναν προπονητή που θα μπορέσει να είναι 100% δίπλα στην ομάδα. Επίσης, με ανακοίνωση του ένας από τους βασικούς παράγοντες της ομάδας, ο Παναγιώτης Κολιός, με ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την παραίτηση του από το Δ.Σ του συλλόγου : «Μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καλαμπάκας. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υπηρετήσω το διοικητικό συμβούλιο αυτού τού εξαιρετικού συλλόγου τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και πάντα  επιτυχίες».

Αναλυτικά :

«Ο Α.Ο. Καλαμπάκας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Κωνσταντινίδη. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της διοίκησης του ΑΟΚ θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. Κωνσταντινίδη για την άψογη συνεργασία που είχαν τους τελευταίους 5 μήνες και ιδιαιτέρως για τη συνεισφορά του στην άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.»

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ