23.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σουίτνι: “Δεν θα γίνω σκλάβος του Πανιώνιου”!

Μόνο με φιλικά αισθήματα δεν έφυγε από την Ελλάδα και τον Πανώνιο ο Ντέβιν Σουίτνι, ο οποίος έσταξε... χολή για την αντιμετώπιση που είχε από τους "κυανέρυθρους" με συνέντευξη που παραχώρησε με ξένη ιστοσελίδα. Ο Σουίτνι κατάφερε να φτάσει στις ΗΠΑ και στο σπίτι του με δικές του ενέργειες και... ξεσπάθωσε.

"Μας χρωστούσαν χρήματα, μισθούς και μπόνους και ότι ο πρόεδρος μας έλεγε άλλα πράγματα κάθε εβδομάδα. Αυτό ήταν ένα πρόβλημα αλλά όχι το πιο σημαντικό μπροστά σε όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

Από τότε που ξέσπασε το παγκόσμιο πρόβλημα με τον κορονοϊό, όλοι οι υπεύθυνοι της ομάδας εξαφανίστηκαν. Εψαχνα επί 48 ώρες κάποιον, δεν μου απαντούσε κανείς στα μηνύματα, ούτε ο πρόεδρος ούτε ο GM, για να μας πουν τι  να κάνουμε. Από το περασμένο Σάββατο προσπαθούσα και δεν είχα καμία απάντηση. Δεν είναι το θέμα των χρημάτων, πλέον είχε μπει η προσωπική μου ασφάλεια με όσα συμβαίνουν. 

Δεν θα έμενα κολλημένος στην Ελλάδα χωρίς να πληρώνομαι, χωρίς να ξέρω αν θα μπορούσα μέσα στους επόμενους δύο μήνες να επιστρέψω στο σπίτι μου και χωρίς κανείς να μου απαντάει. Με αγνοούσαν από την ομάδα και αναγκάστηκα να κλείσω μόνος μου το εισιτήριό μου και να φύγω.

Δεν μπορούν να φέρονται έτσι στους παίκτες. Εκλεισα τελικά μια πτήση την Δευτέρα και πέταξα την Τρίτη. Πέρασα καλά στην Ελλάδα, μου άρεσε, αλλά η αντιμετώπιση που τύχαμε στο τέλος είναι ντροπή. Εχω ένα παιδί στην πατρίδα, μια οικογένεια, δεν μπορούσα σε μια τέτοια κατάσταση να μένω μακριά τους και χωρίς κανείς να ασχολείται μαζί μου", είπε και είχε... πάρει φόρα.

"Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μέσα στην πανδημία, έμαθα ότι ο πρόεδρος εκνευρίστηκε κιόλας μαζί μου επειδή έκλεισα μόνος μου εισιτήριο! Το είπε στον ατζέντη μου, από όσο ξέρω αυτός θα διεκδικήσει νομικά τα χρήματα από την ομάδα, αλλά ξαναλέω ότι για μένα το θέμα της συμπεριφοράς σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο ήταν το άσχημο.

Είναι τρελό. Είμαι 32 χρονών, παίζω δέκα χρόνια επαγγελματικό μπάσκετ, άμα δεν έχεις λεφτά, απλά πες το. Δεν γίνεται να καθόμαστε εκεί και να γίνουμε σκλάβοι τους. Οι περισσότεροι παίκτες είχαν φύγει, εγώ έμενα εκεί να βοηθήσω και σε μια τέτοια κρίση εξαφανίζεσαι; Απάντα μου τουλάχιστον, να επικοινωνήσουμε, να ξέρω τι να κάνω. Δεν είναι σωστό. Δεν γίνεται να μου φέρεσαι έτσι και να είναι όλα οκ", ολοκλήρωσε το ξέσπασμά του στην ιστοσελίδα "sportando".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ