23.8 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Σοβαρό «πράσινο» μπλέξιμο παρά την καλή συγκυρία!

Αν ο Παναθηναϊκός είχε ένα στοιχειωδώς καλό πρόσωπο, τότε τα σημερινά (5/3) αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα θα ήταν εξαιρετικά ευνοϊκά, αφού μπορεί ήταν αρκετά καλά για την υπόθεση της πρόκρισης, αλλά από τη στιγμή που δεν πείθουν οι παίκτες του Πιτίνο αγωνιστικά, τότε οποιαδήποτε άλλη κουβέντα είναι περιττή.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε όχι σαν Σπαρτιάτης, αλλά ως... Εφιάλτης και ηττήθηκε με 97-66 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας του. Τα λόγια είναι περιττά και οι «πράσινοι» μοιάζουν έτοιμοι να αποκλειστούν με την εικόνα που δείχνουν.

Η Ζαλγκίρις γνώρισε το σοκ στην έδρα της Ζενίτ με 76-75, με τον Πασκουάλ να μην χαρίζεται στον Σάρας και τον Αλμπισί να ευστοχεί στο φινάλε από τη γραμμή των βολών, προκαλώντας ένα φοβερό πισωγύρισμα στους Λιθουανούς, στην προσπάθεια για την πρόκριση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε όσα έπρεπε στην τελευταία περίοδο, για να κάμψει την αντίσταση της Βιλερμπάν με 87-78. Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο βρήκαν έναν εκ νέου αξιόμαχο αντίπαλο, αλλά η ποιότητά τους είναι αναμφισβήτητη, προεκτείνοντας στις επτά νίκες το σερί τους και συνεχίζοντας να διατηρεί τη θέση της στην πρώτη δυάδα της διοργάνωσης.

Η Αρμάνι Μιλάνο έδειξε... αυτοκτονικές τάσεις, αλλά το μεγάλο τρίποντο του Βλαντιμίρ Μίτσοφ έγραψε το 83-81 στην έδρα της Βαλένθια στην παράταση. Το ματς οδηγήθηκε εκεί, αφού οι Ιταλοί δεν μπορούσαν να «καθαρίσουν» και ο Αλμπέρτο Αμπάλδε κράτησε όρθιες τις «Νυχτερίδες», αλλά τις χαμένες βολές του Κολόμ θα τις πλήρωναν με τη «μαχαιριά» του Σέρβου.

Δείτε τα αποτελέσματα της αγωνιστικής ΕΔΩ.

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ