20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ίδρωσε αλλά έκανε τη δουλειά της η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν εντυπωσίασε κόντρα στη Βιλερμπάν αλλά πήρε τη νίκη με 87-78, σε αγώνα για την 28η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Η «Βασίλισσα» έφτασε τις επτά διαδοχικές νίκες και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 22-6, παραμένοντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την πρωτοπόρο Αναντολού Εφές. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έπεσαν στο 10-18 και παρέμεινε στην 15η θέση.

Για τρία δεκάλεπτα οι παίκτες του Ζβέζνταν Μίτροβιτς έβαλαν δύσκολα σ' εκείνους του Πάμπλο Λάσο οι οποίοι ίσως να τους υποτίμησαν. Παρ' όλα αυτά στην τελευταία περίοδο οι Μαδριλένοι έκαναν το καθήκον τους και πρόσθεσαν μία ακόμα νίκη στο... σακούλι τους.

«ΠΟΛΥΒΟΛΟ»: Ο Τζέισι Κάρολ βγήκε μπροστά κι έπαιξε και για τον άποντο Φακούντο Καμπάτσο, με τον Αμερικανό γκαρντ να σταματάει στους 19 πόντους. Καλή εμφάνιση κι από τον Φαμπιέν Κοζέρ ο οποίος πρόσθεσε 14 πόντους. Για τους ηττημένους ο Λιβιό Ζαν-Σαρλς πέτυχε 13 πόντους, ενώ ο Τόνι Γιεκίρι έκανε double double με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στα ριμπάουντ παίρνοντας 33 αντί 21 των φιλοξενούμενων, ενώ σούταραν αρκετά καλά πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (10/23), εκτελώντας παράλληλα 21/29 βολές. Κάπως έτσι πήραν τη νίκη, έστω κι αν δεν εντυπωσίασαν.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ