18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ριζούλης : «Δεν προχωράει με Κύμη, κατά 90% στην Α2 ο Ερμής»

Ο Ερμής Αγιάς ήταν ο ομάδα που είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον να εξαγοράσει το ΑΦΜ της Κύμης και να αγωνιστεί στην Basket League, αλλά όπως φαίνεται το εγχείρημα δεν προχωράει.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Θεσσαλικής ομάδας, Θεόδωρος Ριζούλης, σε δηλώσεις του που δημοσιεύει το «eleftheria.gr», τόνισε ότι θα περιμένει ως την Κυριακή (30/6), αλλά δεν βλέπει να υπάρχει το απαραίτητο ενδιαφέρον από κανέναν Λαρισαίο επιχειρηματία αναφέροντας : «Θα περιμένω μέχρι την Κυριακή. Δεν πιστεύω να γίνει κάτι, γιατί μέχρι τώρα δεν βλέπω να υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν Λαρισαίο, εκτός και αν γίνει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Ως εκ τούτου πιστεύω ότι κατά 90% η ομάδα θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και από τη Δευτέρα, εάν δεν σημειωθεί κάποια έκπληξη, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά».

Ο ισχυρός άνδρας είχε δηλώσει ότι μπορούσε να εξασφαλίσει ένα ποσό περί τις 500.000 ευρώ, ωστόσο απηύθυνε πρόταση σε Λαρισαίους επιχειρηματίες να μετέχουν σ’ αυτό το εγχείρημα εξασφαλίζοντας ένα ποσό από 200 ως 300 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο το ενδιαφέρον ήταν υποτονικό, και όπως όλα δείχνουν ο Ερμής σχεδιάζει το ρόστερ του για το πρωτάθλημα της Α2.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ