21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ράιλι: «Δώστε λίγο χρόνο στον Ουέιντ…»

Ο Ντουέιν Ουέιντ δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση, για το αν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του και ο Πατ Ράιλι ζητά από άπαντες να... τον αφήσουν ήσυχο, τονίζοντας πως θα ήθελε να τον ξαναδεί στον ίδιο ηγετικό ρόλο που τον έχουμε συνηθίσει.

Κανείς δεν μπορεί να νικήσει τον χρόνο και ίσως αυτό σκέφτεται ο Ντουέιν Ουέιντ, καθώς στα 36 του χρόνια, έχει αναφερθεί εδώ και μήνες στο ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του. Το καλοκαίρι αυτό είναι εξαιρετικά κρίσιμο και άπαντες, με πρώτους τους Μαϊάμι Χιτ, περιμένουν να μάθουν την απόφαση του «Flash», η οποία μπορεί να βάλει τέλος σε μία σπουδαία διαδρομή 15 ετών, με τρία δαχτυλίδια πρωταθλητή με την ομάδα από την Φλόριντα.

Και αν κάποιος από τους ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί μαζί του μπορεί να έχει λόγο στο θέμα αυτό, εκείνος είναι σίγουρα ο Πατ Ράιλι. Ο τεχνικός του πρωταθλήματος του 2006 για τους Χιτ, σε σχετικές του δηλώσεις είπε πως «αυτή είναι η άβυσσος που όλοι αντιμετωπίζουμε στο ΝΒΑ και νομίζω ότι πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμη.

Η απόφαση δεν είναι εύκολη, σε καμία περίπτωση, αλλά για να συνεχίσει ο Ουέιντ θα χρειαστεί να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες απαιτήσεις, αντάξιες της σπουδαίας του καριέρας. Ο Πατ Ράιλι ανέλυσε με τον καλύτερο τρόπο, το πώς θα έπρεπε να εμφανιστεί. «Τον θέλω πίσω ως παίκτη, ως ανταγωνιστή. Θέλω να τον δω ως έναν τύπο που θέλει να έχει την καλύτερη χρονιά όλης της καριέρας του. Διαβάζω άρθρα, που λένε ότι ο Ουέιντ έχει μείνει πίσω, δεν είναι ο ίδιος παίκτης και ίσως έχει χάσει το κίνητρό του, αλλά εγώ βλέπω έναν παίκτη που μπορεί να συμβάλει σε τεράστιο βαθμό, αν το θελήσει», ανέφερε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ