18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρώην NBAer κρατείται για ένοπλη ληστεία (vid+pics)

Σοβαρά μπλεξίματα με το νόμο έχει ο πρώην NBAer Τζέι Τζέι Χίκσον, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στους Ζιάνγκσου Τονγκ Σι Μάνκεϊ Κινγκ στην Κίνα και στους Τσάμπβιλ Μάριστ στο Λίβανο.

Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ, που έπαιξε από το 2008 έως το 2016 σε 545 παιχνίδια στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Σακραμέντο Κινγκς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντένβερ Νάγκετς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για ένοπλη ληστεία, εισβολή σε ξένη ιδιοκτησία και επίθεση κατά του ιδιοκτήτη του σπιτιού, καθώς όπως προέκυψε από την προκαταρκτική έρευνα έλειπαν αρκετά αντικείμενα αξίας, ενώ το θύμα έφερε και εκτεταμένα τραύματα.

Η σύλληψή του έγινε στην πολιτεία της Τζόρτζια, σε μια ήσυχη γειτονιά στην Καγιέτα στη μητροπολιτική περιοχή της Ατλάντα. Η αστυνομία τον συνέλαβε και τον οδήγησε στη φυλακή, ενώ αναζητείται τουλάχιστον ακόμα ένας ύποπτος. Ο ίδιος άσκησε το δικαίωμά του να μη μιλήσει. «Εντοπίσαμε έναν ύποπτο κι ένα ύποπτο όχημα. Προσπαθούμε να εντοπίσουμε άλλον έναν ύποπτο», αρκέστηκε να δηλώσει ο σερίφης Τζον Κένεντι, ο οποίος συνέλαβε τον Τζέι Τζέι Χίκσον. Ο παίκτης εξακολουθεί να κρατείται, καθώς κατά την πρώτη ακρόαση ο δικαστής αρνήθηκε να ορίσει εγγύηση, όπως αναφέρει το fox5atlanta.com.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ