25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πυροβόλησε ζευγάρι πρώην NBAer

Έμπλεξε με τη δικαιοσύνη ο πρώην NBAer Σάνον Μπράουν, ο οποίος συνελήφθηκε από τις αστυνομικές αρχές της Τζόρτζια επειδή πυροβόλησε με τουφέκι δύο άτομα που προσπάθησαν να μπουν σε σπίτι ιδιοκτησίας του το οποίο είχε απέξω πωλητήριο.

Ο παλαίμαχος γκαρντ, που αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Λος Άντζελες Λέικερς (2019, 2010), συνελήφθη και κατηγορείται πλέον για επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε δύο άτομα που δήλωσαν πως μπήκαν στο σπίτι από την μπροστινή πόρτα, που ήταν ανοιχτή, ως ενδιαφερόμενοι αγοραστές.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας της πόλης Τιρόν, Φίλιπ Νέλσον, εξήγησε πως ο 34χρονος πυροβόλησε πέντε ή έξι φορές. Το ζευγάρι δεν τραυματίστηκε και ήταν εκείνο που ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως ισχυρίστηκε, άκουσαν πρώτα κάποιον να τους λέει «Ελάτε μέσα» και μετά εισήλθαν στο σπίτι, για να ακολουθήσουν οι πυροβολισμοί. Ο Σάνον Μπράουν, για τον οποίο σχηματίστηκε ήδη δικογραφία σε βάρος του, δήλωσε πως πυροβόλησε επειδή θεώρησε πως το ζευγάρι επιχείρησε να μπει παράνομα στην ιδιοκτησία του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ