27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πρωτάρηδες σε στέρεες βάσεις

Ο Γυμναστικός / Φάρος πανηγύρισε το περασμένο Σάββατο άλλη μια νίκη στη Stoiximan.Gr Basket League, την Τρίτη σε πέντε αγώνες που συνιστούν αν μη τι άλλο πετυχημένη εκκίνηση. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, όμως, οι διοικούντες τη νεοσύστατη ΚΑΕ, αφού κέρδισαν τα πρώτα στοιχήματα και πρόλαβαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, δείχνουν αποφασισμένοι να «στήσουν» σε σωστές βάσεις την ΚΑΕ και να λειτουργούν επαγγελματικά.

Η πρόσφατη περιπέτεια του Ραχίμ Ουάτς και ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της ομάδας σε έναν παίκτη που στήριζε πολλά έχει και παρασκήνιο. Αν και πρωτάρηδες οι Θεσσαλοί, είχαν υποβάλλει όλους τους παίκτες σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις, πολύ πέραν των τετριμμένων τυπικών και εκεί είχε αποκαλυφθεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας του παίκτη. Οι άνθρωποι του Γυμναστικού στάθηκαν δίπλα του, προχωρώντας και σε άλλες ενέργειες για να διασφαλίσουν πρώτιστα το καλύτερο δυνατόν για την υγεία του, παρότι γνώριζαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει, τον πλήρωσαν για το διάστημα που ήταν εδώ και ο αποχαιρετισμός δεν ήταν… για τα μάτια του κόσμου, αλλά γιατί ένιωσαν ένα πραγματικό δέσιμο.

Ιδια επαγγελματική συμπεριφορά είχαν επιδείξει και απέναντι στον Κένι Χολ. Ο Αμερικανός σέντερ χτύπησε σοβαρά στην προετοιμασία, όμως στη Λάρισα του κράτησαν ενεργό το συμβόλαιο, τον πληρώνουν και αναμένουν σύντομα την επανένταξή του. Απέφυγαν δηλαδή τα συνήθη… τρικ της διακοπής για να γλιτώσουν κάποια, πολύτιμα για κάθε ομάδα, χρήματα. Λεπτομέρειες πιθανώς, αλλά σημαντικές και από αυτές που κάνουν τη διαφορά για μια ομάδα που θέλει να πατήσει στα πόδια της και σε στέρεες βάσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ