36 C
Athens
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Ο ΓΛ/Φάρος ισοπέδωσε τον Πανιώνιο

Μόνο ο ένας εκ των δύο νεοφώτιστων... φώτιζε στην πρεμιέρα της Stoiximan.Gr Basket League κι αυτός λογικά ήταν ο ΓΛ/Φάρος που ισοπέδωσε τον Πανιώνιο με 98-68. Εξέλιξη που δεν παραξενεύει, όχι λόγω... ονόματος, αλλά γιατί από την μία υπήρχε μια ομάδα που έχει φτιάξει ρόστερ από καιρό και έχει κάνει κανονική προετοιμασία και από την άλλη υπήχε μία που μαζεύτηκε όπως - όπως εδώ και λίγες μέρες, παλεύει να φτιάξει μια χημεία και λογικά δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της αφού οι αδυναμίες είναι τρανταχτές.

Το όποιο ενδιαφέρον του αγώνα ήταν για ελάχιστα λεπτά, όσα χρειάστηκε η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου να βρει ρυθμό. Ο Φορμπς ήταν αυτός που αφαίρεσε το αρχικό άγχος, ο Σάφτενααρ πήρε τη σκυτάλη και συνολικά το σύνολο άρχισε να δουλεύει, με τον ΓΛ/Φάρο να προηγείται με 19-13 στο δεκάλεπτο, 49-25 στο ημίχρονο, έφτασε στο 27' στο +36, 76-40,  έκλεισε την περίοδο με την ίδια διαφορά και σκορ 78-42 και έτσι έκανε την πλέον εντυπωσιακή αρχή στο πρωτάθλημα.

ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ: Ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή δεν είναι ομάδα της μεγάλης κατηγορίας. Πιο σωστά, δεν είναι καν ομάδα. Ο χρόνος που ζάθηκε, πάρα πολύς, είναι αμείλικτος στην εικόνα της ομάδας του Γιώργου Καλαφατάκη, ο οποίος πρέπει και να τρέξει και να διορθώσει πολλά. Για τον Πανιώνιος έρχονται δύο κρίσιμα εντός αλλά και κεκλεισμένων ματς και το σημερινό "χαστούκι" σίγουρα σήμανε συναγερμό.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Τα 8/33 σουτ του Πανιώνιου στο πρώτο ημίχρονο ήταν ενδεικτικά της ασύνδετης εικόνας των "κυανέρυθρων" και επεξηγηματικά τουσκορ 49-25 με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας τελειώσει πρόωρα με τη... σεμνή τελετή.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα με κλικ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ