25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Γκαλογουέι in, Πέτι και Κόνερ… out για Γυμναστικό

Ριζικές αλλαγές έρχονται στο ρόστερ του Γυμναστικού / Φάρου αφού οι συγκυρίες δεν επιτρέπουν τη συνέχιση με τις αρχικές επιλογές.

Ο Ουίλι Κόνερ, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής, ότι δεν περνάει καλά στην πόλη και ότι χωρίς να έχει κάποιο παράπονο από την ομάδα, θέλει να αναχωρήσει. Εννοείται ότι σε τέτοιες περιπτώσεις απλά... εύχεσαι καλό ταξίδι και η πρώτη απώλεια ήταν γεγονός.

Η δεύτερη αφορά στον Πέρι Πέτι, ο οποίος φαίνεται ότι θα αργήσει πολύ να ξεπεράσει έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, χωρίς έτσι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος να μπορεί να τον υπολογίζει.

Με δύο κενά, λοιπόν, στην περιφέρεια, ήταν λογικά να κινηθούν άμεσα οι διοικούντες με τον προπονητή για να βρουν τους αντικαταστάτες τους. Ο πρώτος μπαίνει σήμερα στο αεροπλάνο για να είναι αύριο στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον Κέβιν Γκάλογουεϊ, τον δίμετρο πλέι μέικερ ο οποίος τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον Απόλλωνα Πάτρας. 

O 29χρονος παίκτης αγωνιζόταν τελευταία στη Βηρυτό και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Οσο για την δεύτερη προσθήκη, επίσης αναμένεται να γίνει άμεσα, απλά απομένει να καταλήξουν οι επαφές με δύο υποψήφιους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ