23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πανελλήνιο Παίδων: Ο Προμηθέας έκανε με φόρα το 3/3 (vid)

Το αήττητο του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που διεξάγεται στο κλειστό του Πανελληνίου στην Αθήνα, διατήρησε ο Προμηθέας. Η ομάδα της Πάτρας μετά τις νίκες επί του Ολυμπιακού και των Ικάρων Σερρών, επιβλήθηκε του Ηρακλείου με 49-44.

 


Οι νικητές κυριάρχησαν στη δεύτερη περίοδο όταν και έκαναν το +1 της πρώτης, +14 στο τέλος του ημιχρόνου, όμως η ομάδα του Ηρακλείου βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να μπει στο παιχνίδι μειώνοντας στους τρεις στο 37’ (42-45). Ο Προμηθέας όμως κράτησε τη νίκη.

 


Για τη στατιστική του αγώνα πατήστε εδώ

 


Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται διαδικτυακά από το κανάλι YouTube του Telesport.gr εδώ

 


Δηλώσεις


Βασίλης Σκροπολίθας (βοηθός προπονητή Προμηθέα Πάτρας): «Σε μια σειρά πέντε παιχνιδιών είναι πολύ σημαντικό, σε μια όχι και τόσο καλή μέρα να κερδίζεις. Τα καταφέραμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

 


Κωνσταντίνος Γρύλλης (παίκτης Προμηθέα Πάτρας): «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα και γνωρίζαμε τα πλεονεκτήματά της. Μπήκαμε σχετικά δυνατά στην αρχή, αλλά στη συνέχεια τους δώσαμε το δικαίωμα να είναι μέσα στο παιχνίδι. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, συνεχίζουμε για τον επόμενο αγώνα και κοιτάμε μπροστά για το καλό της ομάδας». Ζαχαρίας Μακράκης (παίκτης Ηρακλείου): «Το παλέψαμε, παίζοντας πολύ δυνατά. Δείξαμε ότι είμαστε αντάξιοι της πρόκρισής μας στην τελική φάση. Παλέψαμε όσο πιο πολύ μπορούσαμε. Ισως χάσαμε στις λεπτομέρειες, ίσως επειδή οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ