16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πανελλήνιο Παίδων: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Προμηθέας

Το 2/2 έκανε η ομάδα του Προμηθέα Πατρών στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, καθώς επικράτησε με 74 - 54 των Ικάρων Σερρών, στο παιχνίδι που "έκλεισε" τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα του τουρνουά.

Στο τελευταιο παιχνίδι της δεύτερης ημέρας της τελικής τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που συνεχίζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Αθήνα, ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε των Ικάρων Σερρών με 74-54.

Η ομάδα της Πάτρας, η οποία προερχόταν από τη νίκη με τον Ολυμπιακό, κατάφερε να "ζευγαρώσει" τα ροζ φύλλα χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, απέναντι στην ουραγό, πλέον, ομάδα των Ικάρων. Η αναμέτρηση είχε κλειστό χαρακτήρα στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως από τη δεύτερη περίοδο και έπειτα, ο Προμηθέας ήταν αυτός που πήρε τον έλεγχο και δεν τον άφησε μέχρι να ακουστεί η τελευταία κόρνα της γραμματείας. 

Οι Πατρινοί βρίσκονται έτσι στους 4 Βαθμούς, πρώτοι μαζί με την άλλη αήττητη ομάδα, την ακαδημία ΔΕΚΑ, η οποία επικράτησε εμφατικά του Εξάστερου, ενώ οι Ίκαροι με το 0/2 ισοβαθμούν στην τελευταία θέση με την ομάδα του Ηρακλείου, που ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Δεκάλεπτα: 16-17, 29-40, 38-58, 54-74

Διαιτητές: Αναστασίου-Καραβίτης-Τηγάνης

Ικαροι Σερρών (Μπίλιος): Αστερίου, Μπανάβας 4, Τσιώλης, Ανδρικάκης 9, Θεοφανίδης, Κακλίδης 1, Χατζόπουλος 10, Καραπεπέρας, Ντωνές 6, Μιντσώκης, Καπετάκης 24(1), Φραγκούλης.

Προμηθέας Πάτρας (Μελιγδής): Νικολόπουλος, Χωματάς, Καλλιακούδας 17(2), Χρυσανθόπουλος 8, Σοϊλεμετζίδης 8, Μαργαλιάς 11, Γρύλλης 9(1), Βασιλείου 9, Αποστόλου 5, Αναγνωστόπουλος, Στέβοβιτς 2, Καναβός 5.

Για τη στατιστική του αγώνα πατήστε εδώ

Όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές:

Νίκος Βασιλείου (προπονητής Προμηθέα Πάτρας): «Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε σήμερα. Συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι. Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Βλέπουμε κάθε ματς χωριστά».

Νίκος Σοϊλεμετζίδης (παίκτης Προμηθέα Πάτρας): «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη. Συνεχίζουμε δυναμικά για το στόχο μας που είναι να γινόμαστε καλύτεροι».

Χρήστος Χατζόπουλος (παίκτης Ικάρων Σερρών): «Παίξαμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, από τις πιο δυνατές σε αυτή την ηλικία. Μέχρι το ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ. Στην επανάληψη είχαμε προβλήματα με τα ριμπάουντ και τα τελειώματα κοντά στο καλάθι».

Κωνσταντίνος Ανδρικάκης (παίκτης Ικάρων Σερρών): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι μας είχαν πολύ ψηλά κορμιά. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, αλλά μπορούσαμε και καλύτερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ