21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Νέα κρούσματα κορονοϊού

Σε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει ότι δύο μέλη της αποστολής της ομάδας που βρέθηκε στη Ρωσία για τα παιχνίδια με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκαν θετικοί στα τέστ που υποβλήθηκαν κατά την άφιξή τους στην Αθήνα, προέβη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Όπως ενημερώνει ο σύλλογος, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται περί παικτών ή μελών του προπονητικού επιτελείου, οι δύο νοσούντες από τον κορονοϊό βρίσκονται ήδη κάτω από παρακολούθηση. Παράλληλα, η ΚΑΕ ακολουθεί όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία των υπόλοιπων μελών και τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Θυμίζουμε, ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά τον Φεβρουάριο, παρουσιάζοντας πολλαπλά κρούσμα Covid-19, κάτι που ανάγκασε τόσο τον ΕΣΑΚΕ όσο και την Ευρωλίγκα σε αναβολή αγώνων του «Τριφυλλιού», τους οποίους η ομάδα του Οντέντ Κάτας καλύπτει αυτές τις ημέρες, καθώς ύστερα από τα δύο παιχνίδια με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σειρά παίρνουν οι αναβληθείσες αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας μας από την Μόσχα το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4), όλα τα μέλη της υποβλήθηκαν σε ελέγχους για τον Covid-19 και δύο εξ’ αυτών διαγνώστηκαν θετικά στον ιό.

Η κατάσταση των δύο νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (16/4).»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ